Els nostres serveis

Especialistes en neteja d’empreses i entorns laborals

Neteja excepcional,
resultats impecables

Amb anys d’experiència en la indústria de la neteja, ens sentim orgullosos de ser el teu soci fiable en la recerca d’espais lluents i ambients frescos. El nostre enfocament es basa en l’atenció meticulosa als detalls, la utilització de productes i tecnologies d’avantguarda i un equip altament capacitat que comparteix la nostra passió per la neteja excepcional.

Explora la nostra àmplia gamma de serveis de neteja dissenyats per adaptar-se a les necessitats individuals. Des de neteges profundes transformadores fins a manteniments regulars que asseguren la impecabilitat contínua, a Masrol som aquí per marcar la diferència al teu entorn.

Productes de neteja de Masrol

Vols més informació?

Rapidesa

Sabem que el temps és valuós, i per això ens comprometem a oferir serveis de neteja ràpids i eficaços. El nostre equip altament capacitat i professional es desplega amb rapidesa a la teva empresa o llar, llest per fer una neteja completa sense comprometre la qualitat.

Flexibilitat horària

A Masrol comprenem que cada client té necessitats úniques i horaris específics. És per això que oferim una flexibilitat horària incomparable. Ens adaptem al vostre calendari, treballant en horaris que s’ajustin als vostres requeriments, ja sigui durant el dia, la nit o els caps de setmana.

Eficiencia

L´eficiència és la pedra angular del nostre servei. El nostre personal altament capacitat utilitza tècniques i productes de neteja d’avantguarda per garantir que cada racó de la vostra empresa o llar es mantingui impecable
Persona passant l'aspiradora

Neteja d’empreses

Oferim serveis de neteja corporativa dissenyats específicament per satisfer les necessitats úniques de la teva empresa o oficina. Des de la neteja diària d’oficines fins al manteniment d’àrees comunes, passant per neteges profundes periòdiques, el nostre equip altament capacitat està llest per assumir el desafiament.

Neteja de llars

Oferim una gamma completa de serveis de neteja residencial dissenyats per adaptar-se a les necessitats individuals. Ja sigui que requereixes una neteja profunda per donar-li nova vida a casa teva, una neteja de manteniment setmanal o fins i tot una neteja de pre i post mudança, el nostre equip altament capacitat està llest per fer la feina.

Persona fregant el terra

Contacta’ns per qualsevol consulta, suggeriment o queixa.
Estarem encantats d’escoltar-te.

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la Política de privadesa i les Condicions del servei de Google.

Avinguda Flors, 41 08690, Santa Coloma De Cervelló (Barcelona)