Sobre nosaltres

Experts en la neteja d’empreses

Més de 10 anys
dedicats a la neteja

Som una empresa dedicada a la neteja de llars i empreses amb més de 10 anys d’experiència al sector. Durant aquesta dècada, hem establert un llegat sòlid d’excel·lència i compromís en brindar serveis de neteja d’alta qualitat als nostres clients.

El nostre equip de professionals altament capacitats i apassionats ha esdevingut expert en transformar espais desordenats en entorns impecables. Amb un enfocament centrat en l’atenció al detall i la satisfacció del client, hem aconseguit consolidar-nos com a líders al mercat de la neteja.

A MasRol estem orgullosos del nostre trajecte i ansiosos per seguir superant expectatives i oferint resultats excepcionals a cada client que confia en nosaltres.

Persona fregant el terra

Vols més informació?

Ética

La nostra missió

A MasRol, la nostra missió és proporcionar serveis de neteja de llars i empreses que superin les expectatives dels nostres clients.

Ens esforcem per crear entorns nets, ordenats i saludables, millorant la qualitat de vida i el benestar de les persones que hi interactuen. Ens comprometem a utilitzar tècniques i productes de neteja de darrera generació, garantint resultats excepcionals i satisfacció total.

Amb un enfocament centrat en l’atenció al detall, l’eficiència i la confiança, treballem àrduament per convertir cada espai en un lloc on les persones se sentin còmodes i gaudeixin d’un entorn impecable.

A MasRol, creiem que una neteja impecable és la base per crear ambients agradables i productius, i estem compromesos a aconseguir-ho a cada projecte que emprenem.

Persona netejant els vidres d'una finestra
Persona netejant el terra amb una fregona de vapor

La nostra visió

A MasRol, la nostra visió és convertir-nos en l’empresa líder i referent a l’àmbit de la neteja de llars i empreses.

Busquem ser reconeguts per la nostra excel·lència al servei, la qualitat dels nostres resultats i la satisfacció dels nostres clients. Aspirem a ser l’opció preferida dels que busquen un ambient net i saludable, brindant solucions personalitzades i adaptades a cada necessitat.

Ens esforcem per estar a l’avantguarda de la indústria, incorporant constantment tecnologies innovadores i pràctiques sostenibles als nostres processos de neteja. A més, ens comprometem a continuar creixent i millorant, expandint els nostres serveis i aconseguint nous mercats, sempre mantenint la nostra passió per oferir resultats impecables i superar les expectatives dels nostres clients.

A MasRol, la nostra visió és ser sinònim d’excel·lència al sector de la neteja, brindant entorns nets i saludables que marquin la diferència en la vida de les persones i les empreses.

Els nostres valors

Qualitat

Ens esforcem per oferir serveis de neteja de la més alta qualitat, utilitzant tècniques i productes eficients per obtenir resultats impecables.

Confiança

Ens comprometem a ser fiables i transparents en totes les nostres interaccions, mantenint alts estàndards ètics i complint les nostres promeses.

Responsabilitat

La responsabilitat és un valor central en la nostra manera de treballar. Assumim la responsabilitat de cada projecte i ens esforcem per complir els terminis i requisits acordats.

Satisfacció del client

Ens esforcem per entendre i complir les expectatives dels nostres clients, brindant un servei personalitzat i adaptat a les vostres necessitats específiques.
Personal de neteja netejant una oficina

Contacta’ns per qualsevol consulta, suggeriment o queixa.
Estarem encantats d’escoltar-te.

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la Política de privadesa i les Condicions del servei de Google.

Avinguda Flors, 41 08690, Santa Coloma De Cervelló (Barcelona)